Beliggenhed

Salsmose Sportsrideklub (SAS) holder til på Salsmose Ridecenter, Salsmosevej 4, 3660 Stenløse.

Salsmose Ridecenter tilbyder opstaldning af ponyer og heste i alle størrelse. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere omkring opstaldning på Salsmose Ridecenter, kan du kontakte Pernille eller Charlotte. Se kontaktoplysninger ved at klikke på nedenstående link.

Hvem er vi?

Klubben har eksisteret i mange år. Og uanset om du er spring-, dressur- eller westernrytter eller bare hyggerider og nyder samværet med hesten og staldmiljøet, så er du velkommen!

Vi arrangerer diverse aktiviteter i løbet af året, som alle er velkommen til at deltage i, uanset om du er medlem af klubben eller ej.

Klubben har i dag ca. 57 medlemmer.

Faciliteter

Som medlem af Salsmose Sportsrideklub kan du benytte de faciliteter, der er på Salsmose Ridecenter. Salsmose Ridecenter råder over en indendørsbane på 20×40 og en endnu større udendørsbane. Der er springmateriel til rådighed. Det er reglerne for reglerne for Salsmose Ridecenter, der er gældende for brugen af faciliteterne.